Detail info
Close

TŘI V HÁJI

TŘI V HÁJI

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Divadelní adaptace stejnojmenného literárního bestselleru Michaela Viewegha, Haliny Pawlowské a Ivy Hercíkové.
Tato hra přibližuje s humorem i ironií v dnešní době tak rozšířenou krizi středního věku a pokračuje tak v tradici kvalitních a divácky úspěšných adaptací knih našeho nejprodávanějšího spisovatele Michala Viewegha, který Tři v háji napsal spolu s Halinou Pawlowskou a Ivou Hercíkovou.
Hlavními hrdiny této hry, ve které má nejdůležitější roli láska a sex, jsou tři osoby – Albert, Kristýna a Olga. Albert, jemuž bude čtyřicet, byl vždy třídní premiant, přesto má jen čtyři semestry medicíny a nyní pracuje jako recepční v Centru plastické a estetické chirurgie. Se svou manželkou Kristýnou, kterou si bral ve svých dvaceti jedna letech, má dvě děti. Do jejich vztahu, který pomalu přestává fungovat vstupuje Olga, jen o dva roky mladší hlavní manažerka Centra, ve kterém Albert pracuje. Hlavní postavy se vzájemně opouštějí, pak se k sobě zase navracejí, ale je toto ten pravý recept na spokojený život? Očekávaná novinka divadelní sezóny "Tři v háji" přibližuje s humorem i ironií v dnešní době tak rozšířenou krizi středního věku a pokračuje tak v tradici kvalitních a divácky úspěšných adaptací knih našeho nejprodávanějšího spisovatele Michala Viewegha, který Tři v háji napsal spolu s Halinou Pawlowskou a Ivou Hercíkovou.


Obsazení: Bořek Slezáček, Jindra Kriegel, Kateřina Petrová, Genny Ciatti, Lucie Linhartová


Autor: Michal Viewegh, Halina Pawlowská, Iva Hercíková


Režie: Karel Janák


Délka představení: 120 minut

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture TŘI V HÁJI
picture TŘI V HÁJI
picture TŘI V HÁJI
Top