Detail info
Close

PRINCEZNA SE ZLATOU HVĚZDOU NA ČELE, Kyjov

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
PRINCEZNA SE ZLATOU HVĚZDOU NA ČELE, Kyjov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
PŘEHLED KULTURNÍHO DĚNÍ VE MĚSTĚ KYJOV

Klasická pohádka s písničkami na motivy Boženy Němcové.

autor a režie: Dana Bartůňková
kostýmy: Dana Pražáková
hudba : Radim Linhart

Hrají :  Julie Jurištová, Hana Tunová, Oldřiška Jeřábková / Sára Lutovská, Marie Anna Valíčková, Milan Duchek, Josef Vaverka, David Šponer, Ondřej Janoušek / Ondřej Běhan

Děj nás zavede do království krále Dobroslava, jehož jediná dcera princezna Lada právě slaví osmnácté narozeniny. Ty zkazí návštěva obhroublého krále Kazisvěta, který vládne v sousední zemi a nutí Ladu, aby se stala jeho ženou. Lada musí před zlým Kazisvětem z otcovského království uprchnout a hledat štěstí daleko od domova. Při tom se jí zjeví zemřelá matka a dá jí radu, aby se přestrojila za chudé děvče v myším kožíšku. Když Lada v myším kožíšku doputuje do zámku sympatického prince Radovana, pracuje tam v zámecké kuchyni. Potají se vloudí na princův ples a prince okouzlí. Svou totožnost ale skrývá až do okamžiku, kdy Kazisvět na Radovana zaútočí a Radovan pochopí, že neznámá princezna do níž se zamiloval na plese je jeho vlastní kuchtička a svatbě už nic nebrání. 

Délka představení cca 65 minut bez přestávky.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online - HOMEtickets!!

Bude Vás zajímat:
PROGRAM KINA PANORAMA, KYJOV

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top