Detail info
Close

HANA MACHALOVÁ-DO SVĚTA, Kyjov

HANA MACHALOVÁ-DO SVĚTA, Kyjov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Cestujte chytře, levně a často.
Naučte se fígly profi cestovatelů, jak zařídit cesty za rozpočet, který si může dovolit každý. Nechte se motivovat k vlastnímu cestování, odbourejte obavy, strach, že něco nezvládnete a přijďte si pro inspiraci, kam vyrazit na druhý konec planety i na krátký výlet bez braní dovolené po Evropě. To všechno Vás ve svých příbězích od dálného východu, Tichomoří přes světové národní parky až po krásná neotřelá místa na našem kontinentu naučí cestovatelka Hana Machalová, autorka knihy Do světa (nakladatelství Albatros) www.knihcentru.cz/do-sveta.

Hanka měla běžné zaměstnání a bylo jí líto vidět kolegy v práci, jak zbytečně utrácí desetitisíce za letní dovolené, na které šetří celý rok. Přitom dnes cestování není zdaleka tak drahé, náročné a nebezpečné, jak se zdá.

Často se objevuje v médiích, kde radí lidem, jak přizpůsobit svou životní a finanční situaci, aby mohli cestovat. Věříme, že Vás nakazí svou energií a po přednášce budete chtít okamžitě někam vyrazit. Média o přednášce: http://www.nase-rodina.cz/index.php/component/content/article?layout=edit&id=98&Itemid=101
IDnes: https://www.idnes.cz/cestovani/kolem-sveta/hana-machalova-cestovatelka-lowcost-nizke-naklady.A171219_371504_kolem-sveta_hig

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top