Detail info
Close

Přehlídka outdoorových filmů "SNOW FILM FEST", Kyj

Přehlídka outdoorových filmů "SNOW FILM FEST", Kyj

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

„SNOW FILM FEST“ je přehlídka špičkových outdoorových filmů o zimních sportech a dobrodružství. V programu je 6 pečlivě vybraných filmů, finalisté ze zahraničních festivalů a novinky z domácí produkce. Na své si přijdou milovníci extrémních zážitků, čerstvého prašanu, arktické pustiny i sportovní fanoušci.
Letos se můžete těšit na film Queen Maud Land a hvězdně obsazenou expedici v čele s Alexem Hannoldem za zdoláváním skalních stěn daleko za polárním kruhem, na bezútěšné podmínky ostrova Onekotan uprostřed Ochotského moře. Kromě toho také na snímek Ice&Palms, cyklistický přejezd Alp, okořeněný o sjezdy těch nejzvučnějších alpských vrcholů, na blázna v neoprenu mezi krami ve filmu Surfer Dan, na dokument Můj svět, neboli zpověď extrémního sportovce Jana Vency Franckeho, a nebo na sbírání Střípků ze života horolezce Mirka Šmída.


Vstupné: 100 Kč, děti do 15 let ZDARMA

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top