Detail info
Close

RECITÁL JIŘÍHO POSPÍCHALA A PETRA GABLASE, Kyjov

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
RECITÁL JIŘÍHO POSPÍCHALA A PETRA GABLASE, Kyjov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Klasický houslový recitál, na který si houslista Jiří Pospíchal přizval ke spolupráci cimbálovou hvězdu, Petra Gablase. „ Spojení houslí a cimbálu se nabízí na Slovácku jako zcela otřepaný nápad. Zahrají několik písniček, dáme víno a půjdeme domů, myslí si možná fanoušci koncertů na Slovácku. Ale tento večer bude naprosto nečekaně jiný, divoký “ říká Jiří Pospíchal. Na programu koncertu zazní tři rozdílné polohy hudby. Část barokní dá vyniknout malebnému spojení sólových houslí a continua, tedy doprovodu který se v baroku
měnil v závislosti na zemi, kde se hudba provozovala. Druhá poloha večera se ponese ve vysloveně dobrodružném tónu. Zazní skladby napsané přímo pro Jiřího Pospíchala a Petra Gablase. Na závěr dostane prostor přece jen špetka maďarské tvorby, která ke spojení houslí a cimbálu nutně patří.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top