Detail info
Close

ERIC NAM

ERIC NAM

Místo:

House on a Hill Tour

Vstupenky

Informace o akci

Eric Nam
House on a Hill Tour
Special Guest: Alex Porat

Eric Nam míří do Prahy!

Populární zpěvák, který se v loňském roce nemohl zúčastnit svého vyprodaného koncertu v Praze kvůli nemoci, se nyní s velkým nadšením připravuje na svůj návrat do české metropole s novým koncertním turné.

Doors: 19:00
Alex Porat: 20:00
Eric Nam: 21:00

Všestranný hudebník, herec a televizní osobnost Eric Nam, který byl vyhlášen Mužem roku časopisu GQ Korea a časopisem Forbes 30 pod 30 v Asii, je jednou z nejúspěšnějších korejsko-amerických osobností poslední doby. Podle časopisu GQ vybudoval "jednu z nejrozmanitějších a nejpodnikavějších kariér na K-Pop scéně". Eric Nam má více než 2,5 milionu posluchačů měsíčně a 4,4 sledujících na Instagramu, na Spotify nasbíral přes 1 000 streamů a nedávno byl headlinerem vyprodaného světového turné, během kterého odehrál 59 hlavních koncertů v 54 městech včetně Los Angeles, New Yorku, Paříže, Londýna a Melbourne. Kromě hudby je Eric spoluzakladatelem a kreativním ředitelem DIVE Studios, přední světové mediální společnosti zaměřené na AAPI a K-pop s několika oceněnými podcasty, a Mindset, platformy pro duševní zdraví a wellness pro publikum generace Z.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ERIC NAM
picture ERIC NAM
Top