Detail info
Close

STING & SHAGGY

STING & SHAGGY

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

30.8.2018 od 10:00 předprodej pouze pro Live Nation / Promoter (přes stránky https://www.livenation.cz)
31.8.2018 od 10:00 zahájení běžného prodeje

Sting & Shaggy přivezou v listopadu do Fora Karlín (nejen) svoje společné album!

Po úspěšném evropském letním turné a severoamerickém podzimním turné představí Sting & Shaggy své společné živé dynamické vystoupení i ve třech východoevropských městech a jedním z nich bude naše hlavní město. Spojení dvou umělců, které bylo podle médií považováno za jedno z nejočekávanějších v rámci tohoto roku, nabídne nejen písně z nedávno vydaného společného alba “44/876“, ale i spojení obou hvězd na jejich neslavnějších hitech.

Sting a Shaggy zpočátku spojili své síly k nahrání nové písně "Don‘t Make Me Wait" (která debutovala na první příčce Billboard digital reggae singles chart), a to jako poctu karibským zvukům, které ovlivnily oba umělce. Z výsledku byli natolik nadšení, že spolupráce skončila nahráváním celého alba, které je plný radostné a vzrušující melodické hudby. Názvem desky hudebníci odkazují na příslušné telefonní kódy zemí (44 pro Spojené království, Stingovo místo narození a 876 pro Jamajku, rodiště Shaggyho). 44/876 tak vzdává čest hluboce zakořeněné lásce obou pro Jamajku - rodiště Shaggy a zemi, kde Sting napsal takové klasické hity jako "Every Breath You Take“.

Stinga a Shaggyho na nadcházejícím 44/876 Tour doprovodí Stingovou hudebníci ‪Dominic Miller‬‬‬ (kytara), ‪Josh Freese‬ (bicí) a Rufus Miller (kytara) a dále pak členové kapely Shaggyho Melissa Musique (doprovodné vokály), Gene Noble (doprovodné vokály) a Kevon Webster (klávesy).

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top