Detail info
Close

G-EAZY The Beautiful & Damned Tour

G-EAZY The Beautiful & Damned Tour

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

G-EAZY OZNAMUJE EVROPSKÉ TERMÍNY TURNÉ THE BEAUTIFUL & DAMNED, NA KTERÉM PŘEDSTAVÍ SVOJI AKTUÁLNÍ STEJNOJMENNOU NAHRÁVKU A SPOLU S NÍM VYSTOUPÍ SPECIÁLNÍ HOSTÉ YUNG PINCH A STEFFLON DON.

Gerald Earl Gillum, světově známý pod jménem G-Eazy, je americký rapper a producent pocházející z Oaklandu v Kalifornii. Kariéru producenta začal již během studií na universitě v New Orleans, nicméně poprvé na sebe upozornil až v roce 2008, kdy vydal mixtape s názvem The Endless Summer, který následně poskytl na internetu zdarma ke stažení. První úspěchy se pak dostavily s trackem Runaround Sue. G-Eazy, není běžným tipem rappera a ani se za něj nepovažuje. Za svůj úspěch v hudební branži vděčí nejen svému talentu, ale i pracovnímu nasazení - ještě předtím, než vydal své první plnohodnotné album, strávil téměř deset let zdokonalováním své práce a budováním fanouškovské základny. Snil o úspěšné kariéře a motivovaly ho ikony jako Elvis Presley nebo Tupac (. V roce 2013 vyrazil na své první turné, během kterého sjezdil křížem krážem Ameriku a vyvolal doslova šílenství, a to především u křehkého pohlaví. High Times Magazine ho následně označil jako umělce tohoto roku! Během své kariéry dokázal zúročit zkušenosti, které posbíral především koncentrováním a dokázal vybudovat své jméno v podstatě z ničeho. Dnes patří k předním představitelům žánru hip-hop, do kterého promítá hudební odkazy z padesátých a šedesátých let. Pro jeho image jsou typické černé kožené bundy a účesy ala James Dean, čímž evokuje americkou gangsterskou éru. K dnešnímu dni vydal téměř čtyři desítky singlů, šest mixtapeů a pět studiových alb - to poslední s názvem The Beautiful & Damned loni v prosinci a k nahrávání si přizval umělce jako Halsey, Charlieho Putha, Cardi B nebo A$AP Rockyho. Během své kariéry spolupracoval s celou řadou umělců a byl nominován na nejrůznější prestižní hudební ceny.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top