Detail info
Close

74. Zlatá Přilba města Pardubic

74. Zlatá Přilba města Pardubic

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

NEDĚLE 25. 9. 2022 – 12:00 / 74. ZLATÁ PŘILBA MĚSTA PARDUBIC

V Pardubicích se od roku 1929 koná motocyklový závod na ploché dráze. Je zcela bezkonkurenčně nejstarším pravidelně pořádaným závodem tohoto druhu na světě. V roce 2022 se uskuteční již jeho sedmdesátý čtvrtý ročník. Závod každoročně láká do hlediště stadionu ve Svítkově více jak deset tisíc příznivců, kterým nabízí atraktivní podívanou na šestici jezdců jedoucích bezmála stokilometrovou rychlostí po ovále na speciálních strojích, které nemají brzdy. Na hlinitopísčitém povrchu se představí opět mnoho jezdců absolutní světové špičky bojujících o ve světě ceněnou trofej. Do Pardubic jezdí po mnoho let skvělá konkurence, ale čeští jezdci již mnohokrát v historii se dokázali postavit světové elitě a závod vyhrát. Závod je významným měřítkem sil mezi našimi a zahraničním jezdci.

---

Děti do 5-ti let, pokud neuplatňují nárok na sedadlo, mají vstup s držitelem platné vstupenky zdarma.
Pro děti do 15-ti let doporučujeme využít rodinné vstupné. Tyto rodinné vstupenky lze pořídit výhradně na plochodrážním stadionu.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top