Detail info
Close

2022 Czech Republic FIM Speedway Grand Prix

2022 Czech Republic FIM Speedway Grand Prix

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

2022 Czech Republic FIM Speedway Grand Prix

V roce 2022 se v Praze opět uskuteční nový formát nejprestižnějšího plochodrážního seriálu o titul mistra světa. I tento rok se tak na startu obou závodních dní představí největší hvězdy plochodrážního sportu, tentokrát však ve dvou kategoriích. V pátek 27. května se uskuteční SGP2 (pod oficiálním názvem FIM SGP2 of Czech Republic), kde budou o cenné body do juniorského šampionátu MS bojovat ti nejlepší světoví jezdci do 21 let. V sobotu 28. května čeká fanoušky ploché dráhy hlavní závod Velká cena České republiky (pod oficiálním názvem 2022 Czech Republic FIM Speedway Grand Prix), aneb souboj těch nejlepších světových jezdců současnosti. Na startu nebudou chybět ani minimálně tři čeští jezdci, a to jeden na divokou kartu a dva náhradníci v každém z uvedených závodů. Pražská Speedway Grand Prix bude v pořadí třetím kolem z celkových dvanácti závodů. Formát SGP2 bude mít v Praze svou světovou premiéru.
Přijďte prožít neopakovatelnou závodní atmosféru na stadion Markéta i Vy!
Vstup na akci proběhne v souladu s vládními opatřeními, která k daném dni budou aktuální. Doporučujeme také při zakoupení vstupenek zvážit koupi pojištění proti Covid – 19, např. u pojišťovny ERV.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top