Detail info
Close

THIRTY SECONDS TO MARS

THIRTY SECONDS TO MARS

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Thirty Seconds To Mars se vrací do České republiky! Přivezou osvědčené hity i nový singl!

Americká kapela Thirty Seconds To Mars se vrací na evropská koncertní pódia. Trio právě ohlásilo na příští rok velké evropské turné, s kterým se po téměř pěti letech vrátí i do České republiky! V pražské Tipsport Areně se představí 19. 4. 2018.

Kapelu Thirty Seconds To Mars tvoří již několik let zpěvák Jared Leto, jeho starší bratr Shannon Leto a trojlístek uzavírá kytarista Tomo Miličević. Skupina funguje již od roku 1998, tudíž v příštím roce oslaví již dvacet let svého fungování. Během nich stihla vydat čtyři studiová alba, přičemž obrovskou komunitu fanoušků si dokázala získat již svým debutem 30 Seconds to Mars z roku 2002.

Velký zlom přišel o tři roky později, kdy se na trhu objevilo album A Beautiful Lie. Kapela následně absolvovala velké turné po Evropě, kam si ji jako speciálního hosta vybrali Linkin Park. S nimi se v roce 2007 poprvé představili i v Praze. Zároveň se do mainstreamových rádií dostaly i jejich úspěšné singly The Kill, A Beautiful Lie a především From Yesterday, díky čemuž se název Thirty Seconds To Mars začínal stávat opravdovým pojmem. K rostoucí popularitě vydatně napomohl i charismatický frontman Jared Leto, který byl v té době taktéž jedním z nejvyhledávanějších amerických herců, jenž během koncertů své kapely předváděl neuvěřitelně show, která dokázala strhnout dav.

V prodeji také VIP balíčky

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top