Detail info
Close

SUPERFINÁLE FLORBALU 2019

SUPERFINÁLE FLORBALU 2019

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Superfinále florbalu 2019
Jedinečná sportovní akce se vrací do OSTRAVAR ARÉNY!

Český florbal se opět po roce vrátí do OSTRAVAR ARÉNY, a to v rámci v pořadí už osmého Superfinále 2019, které opět určí nejlepší celky florbalové Tipsport Superligy a Extraligy žen, a to už 14. dubna 2019.

Oba souboje o titul mistrů a mistryň České republiky za doprovodu fantastické atmosféry, kterou v OSTRAVAR ARÉNĚ vytvořilo více než osm tisíc florbalových fanoušků, byly vyrovnané až do samého konce utkání. O vítězství domácích Vítkovic a Mladé Boleslavi rozhodly až branky v prodloužení a o dramatické momenty ve vrcholných utkáních českých nejvyšších soutěží nebyla nouze. Florbalu je v Ostravě dobře, o čemž svědčí i dvojitá účast zástupců tohoto města mezi finalisty. Proto se do arény, která pamatuje i významné momenty mezinárodního florbalu, rád vrací!

Finalisté si účast v Superfinále 2019 vybojují až v jarním play-off, florbaloví příznivci si ale své místo v OSTRAVAR ARÉNĚ mohou zajistit už teď.

Fanoušci mohou vybírat ze dvou cenových kategorií - 350 Kč a 250 Kč. Stejně jako v předchozích letech bude možné vstupenky objednat pomocí služby Hometicket a vytisknout si je v pohodlí domova či je možné využít prodejní místa v síti Ticketportal.

Informace o Superfinále florbalu 2019 naleznete na webových stránkách akce www.ceskyflorbal.cz/superfinale. Jako hlavní zdroj novinek slouží facebookové stránky Českého florbalu, které Vám i letos budou přinášet reportáže z nejvyšších soutěží, ze zákulisí superligových týmů či z programu superfinálového dne společně s řadou soutěží a novinek.

Objednávky ZTP/P Disabled na mailu rezervace@ticketportal.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top