Detail info
Close

ENNIO MORRICONE

ENNIO MORRICONE

Datum: 6. dubna 2024
Místo: O2 arena
Adresa: Českomoravská 2345/17a, Praha

Vstupenky

sobota
6
dub. 2024
20:00
ENNIO MORRICONE
O2 arena

Praha

Informace o akci

Vstup umožněn 18:30

ENNIO MORRICONE – THE OFFICIAL CONCERT CELEBRATION bude unikátní hudební událost s velkolepou produkcí, jejímž kurátorem je samotný Ennio Morricone. Dirigentské taktovky se ujme jeho syn Andrea Morricone. Program bude zahrnovat ikonické filmové melodie i dosud nepublikované záběry Maestra a jeho slavných spolupracovníků.

Sám Maestro Ennio Morricone začal již v roce 2019 pracovat na nové koncertní produkci, která ho měla nahradit na světových pódiích. Po více než roce práce a příprav Maestro Morricone jako kurátor dokončil celý velký koncertní program. Podle jeho přání bude zcela nově koncertní show zahrnovat také ikonické scény z nejslavnějších filmů, světelné efekty a na pódiu spolu s Českým národním symfonickým orchestrem a velkým pěveckým sborem vystoupí sólisté, se kterými Maestro Morricone mnoho let spolupracoval.

6.7.2020 nás Ennio Morricone ve věku 91 let opustil. Velké koncertní turné ENNIO MORRICONE – THE OFFICIAL CONCERT CELEBRATION vzdá Maestrovi poctu v mnoha evropských i mimoevropských metropolích. Program bude doplněn velkoplošnou projekcí, kde kromě známých filmových scén diváci uvidí i dosud nepublikované záběry legendárního skladatele při práci, včetně zajímavých rozhovorů.

Ennio Morricone složil hudbu k více než 500 filmů a televizním produkcím. Složil také přes 100 samostatných hudebních děl. Do nového koncertního programu budou zařazeny ty nejznámější skladby z filmů Bio Ráj, Tenkrát v Americe, Hodný zlý a ošklivý, Neúplatní a Mise.

Andrea Morricone je uznávaný hudební skladatel a dirigent, který se svým otcem mnoho let úzce spolupracoval. Za „The Love Theme“ z filmu Bio Ráj, které složil právě on, získali spolu s otcem cenu BAFTA. Kromě filmové hudby Andrea Morricone diriguje a skládá velmi různorodou hudbu napříč žánry. Mezi jeho nejnovější slavné práce patří téma pro World Expo 2015 „La Forza Del Sorriso“, které zpíval Andrea Bocelli.

Na tento koncert nelze rezervovat vstupenky, je možný pouze přímý nákup online, nebo na prodejních místech.

Za platnost a pravost vstupenek zakoupených mimo síť Ticketportal neručíme.

Tisková zpráva
Pokyny pořadatele
INFO ZTP/P

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top