Detail info
Close

Vánoční koncert - Josef Vágner a Zpěváčci

Vánoční koncert - Josef Vágner a Zpěváčci

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vánoční koncert Josefa Vágnera a Dětského pěveckého sboru Zpěváčci.

Přijďte načerpat sváteční atmosféru a pozitivní energii na vánoční koncert populárního zpěváka Josefa Vágnera ve spolupráci s naším dětským pěveckým sborem Zpěváčci ze ZŠ Prodloužená, Pardubice.

Koncert se uskuteční 8.12.2022 od 18:00 v Aule Arnošta z Pardubic Univerzity Pardubice.

Po čtyřech ročnících úspěšného vánočního turné Josef Vágner přichází s další sérií koncertů napříč republikou. Zazní sváteční melodie, autorská hudba, světové hity a nebudou chybět ani vánoční koledy.

“Na letošní vánoční koncerty se neskutečně těším. Věřím, že si ty letošní Vánoce konečně budeme moci dopřát opět plnými doušky. S paní sbormistryní Monikou Kadlecovou a sborem Zpěváčci jsme v intenzivním kontaktu již několik měsíců, během listopadu máme se sborem na koncert zkoušku, tak věřím, že se naši diváci mají opravdu na co těšit. My se těšíme už teď :)”

Josef Vágner je držitelem ocenění Objevem roku v Českém Slavíkovi. Mimo svou sólovou kariéru účinkuje v předních českých muzikálech jako jsou Kleopatra, Dracula, Angelika, Tři Mušketýři, či Mýdlový Princ. Proslavil se hity Mě sílu dáš, Nezapírám, či Rozpustilá Holka. S Lucií Vondráčkovou nazpíval titulní melodii k filmové trilogii Babovřesky.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top