Detail info
Close

PIRATE SWING Band Gala 2018

PIRATE SWING Band Gala 2018

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

PIRATE SWING Band Gala 2018

OJEDINĚLÝ KONCERTNÍ PROJEKT PIRATE SWING BANDU JIŘÍHO ŠEVČÍKA, LETOS SE SPECIÁLNÍM HOSTEM IVANEM MLÁDKEM JAK HO URČITĚ NEZNÁTE A PŘEKVAPENÍM NAVRCH! 12.12., KONGRESOVÉ CENTRUM ALDIS HRADEC KRÁLOVÉ, 17.12. DŮM HUDBY PARDUBICE.

Po superúspěšné pětileté sérii koncertů „PIRATE SWING Band Gala“ chystá hudební senzace oceňovaná doma i v zahraničí svá netradiční galapředstavení i letos. Tentokrát ale sedmnáctičlenný big band, jediná kapela v Evropě, specializující se na vlastní swingové aranže rocku a popu, nabídne něco zcela ojedinělého. „Představte si Sinatru zpívat Nirvanu“, prohlásil o ní kytarista legendárních Queen, Brian May. Právě Queen si vybrali české „Piráty“ na svou VIP party v Montreux a pod oficiální hlavičkou britské ikony vyšlo i jejich 1. album. Mají na svém kontě 4 CD a 2 DVD, opakovaně účinkovali ve všech našich TV (dokonce i na CNN) a mohou se pyšnit spoluprací s prakticky kompletní špičkou české pop music. Band je znám svou nevypočitatelností a humorem a nečekaná spojení v rámci svých Galakoncertů nabídne i letos. Za doprovodu tohoto unikátního tělesa s netypickým, pouze pro ten večer nacvičeným repertoárem, vystoupí legenda a dodnes nepřekonaný matador pódiového humoru  Ivan Mládek a troufáme si tvrdit, že takto jste ho ještě neviděli a asi už ani neuvidíte. A stejné to bude i s utajeným překvapením. Tiskem bývá frontman Pirátů Ševčík označován termínem "Rocky Balboa českého swingu" a přirovnáván k M. Bublému či R. Williamsovi a právě posledně jmenovaný na aktuální album pardubického bandu dokonce oficiálně přispěl autorskou písní (!). Zapomeňte na všechno, co jste slyšeli o swingu a připravte se na nečekané. Show, kde je vše jinak a která vás osvěží a pobaví. A tomu věřte ;-)

Slevy:

ZTP vozíčkář 270,-Kč
Doprovod vozíčkáře platí plnou cenu vstupenky.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top