Detail info
Close

MADAGASKAR - MUZIKÁLOVÉ DOBRODRUŽSTVÍ 2018

MADAGASKAR - MUZIKÁLOVÉ DOBRODRUŽSTVÍ 2018

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Muzikálová show MADAGASKAR se vrací!

Po velkolepém úspěchu loňské premiérové tour, které vidělo přes 60.000 diváků, se muzikálové dobrodružství MADAGASKAR vrací! Na podzim 2018 se můžete těšit na oblíbené hrdiny ze stejnojmenného filmu na zimních stadionech 7 měst České republiky.

Vydejte se se lvem Alexem, zebrou Martym, hrošicí Glorií a žirafou Melmanem a na dobrodružství ve velkolepé muzikálové show. Můžete se těšit na skvělé výkony profesionálních muzikálových herců, speciální výpravu s největší LED stěnou v českých muzikálech a krásnými pohádkovými kostýmy. Přijďte se svými dětmi a zažijte Madagaskar naživo a v češtině!

A těšit se můžete také na známou píseň Já tak rád trsám trsám, kterou zazpívá král Jelimán v podání známého zpěváka Václava Noida Bárty. Dále vystoupí např. Michaela Nosková, Roman Tomeš, Petr Ryšavý, Tomáš Smička, Petr Kutheil a další.

Původní hudba a texty George Noriega a Joel Someillan. Scénář Kevin Del Aguila. Překlad a české texty Adam Novák. Režie a choreografie Petra Parvoničová. Scénografie a kostýmy Michaela Hořejší-Horáčková.

Představení trvá 100 minut včetně přestávky.
Pro děti do 12 let (včetně) nabízíme slevu 150 Kč.
Děti do 3 let (včetně) na klín dospělé osoby zdarma.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top