Detail info
Close

THE CHAINSMOKERS

THE CHAINSMOKERS

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

DÍKY MIMOŘÁDNÉ MEZINÁRODNÍ SITUACI SE TERMÍN KONCERTU Z 2020/2021/18.4.2022 PŘESOUVÁ NA NOVÝ TERMÍN 6.11.2022. VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI I NA NOVÝ TERMÍN.

18:00 otevření vchodů
19:15 Gil Glaze
20:00 MATAMAR
20:50 The Chainsmokers

Za jménem The Chainsmokers se skrývá americké DJské a producentské duo, které odstartovalo svoji kariéru již v roce 2012. Zlom ale přišel o dva roky později, kdy pánové Andrew Taggart a Alex Pall vydali nakažlivý klubový singl #Selfie. Ten zabodoval na předních příčkách hitparád po celém světě a kapele přinesl hned několik platinových ocenění. The Chainsmokers se rázem stali nejenom jedním z nejčastěji skloňovaných pojmů v rámci taneční hudby, ale i žádaným DJským artiklem a jejich následně vydané singly měly otevřené dveře do playlistů většiny mainstreamových rádií po celém světě. Debutové album Memories… Do Not Open z roku 2017 bylo opět certifikované platinou a přineslo hity jako Paris a Something Just Like This, který je výsledkem jejich spolupráce s Coldplay. Koncem minulého roku pak bylo vydáno druhé album Sick Boy, které vygenerovalo více než jednu miliardu streamů a obsahovalo i úspěšný singl „This Feeling“ s Kelsea Ballerini. Díky dosavadním hitům jako Roses (featuring Rozes), Don’t Let Me Down (featuring Daya) nebo Closer (s hostující zpěvačkou Halsey), které se mohou pyšnit desítkami zlatých a platinových ocenění, stovkami milionů streamů a miliardami zhlédnutí na YouTube, patří The Chainsmokers k nejúspěšnějším zástupcům taneční scény poslední dekády.

The Chainsmokers mají na svém kontě i řadu prestižních ocenění včetně Grammy a American Music Awards. To vše dělá The Chainsmokers jedny z nejžádanějších umělců současnosti.

Special Guest MATAMAR bio krátké:
Jedni z nejvýraznějších postav domácí elektronické scény a nejžádanější cz/sk dj duo - tak byse v rychlosti dala představit dvojice MATAMAR. Aktuální residenti pražského Retro Music Hall a radia Evropa 2, kteří plní kluby po celé České a Slovenské republice si zahráli například dvakrát po sobě v rámci prestižního Ultra Europe Music Festivalu, dvakrát po sobě v 9. nej klubu světa - Papaya na slavné Zrcé Beach a pravidelně vystupují na podiích velkých festivalů a akcí se světovými djs stars.
Na svém kontě mají také řadu vlastních songů a jejich skladba Future Cat se umístila na 9.místě nejstahovanějších písní na českém iTunes. Jejich nejnovější počinem je spolupráce s předním slovenským djem a producentem jménem Mairee, který můžete slýchat v například v éteru Dance Radia, kde se několikrát po sobě umístil na prvním místě staniční hitparády.

Special Guest Gil Glaze:
Gil Glaze zahřeje diváky svým setem před Matamar a The Chainsmokers!
Tento švýcarský dj, který se zaměřuje především na deep a future house, zahraje jako první se svým setem v pražské Fortuna areně před koncertem The Chainsmokers!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top