Detail info
Close

Pavel Šporcl - Láska a nenávist

Pavel Šporcl - Láska a nenávist

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Láska a nenávist

Ozvěny divadla v houslové tvorbě. Uznávaný houslista Pavel Šporcl za doprovodu klavíristy Petra Jiříkovského připravil unikátní nový komponovaný pořad jako poctu Ludvigu van Beethovenovi. Prózy a poezie věnované lásce a vášni umělecky přednese Barbora Šporclová Kodetová.

Barbora Šporclová Kodetová - umělecký přednes
Pavel Šporcl - housle
Petr Jiříkovský - klavír

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Pavel Šporcl - Láska a nenávist

Změny a upozornění

ZRUŠENO: Pavel Šporcl - Láska a nenávist 5.12.2021 (původně 13.12.2020) – OLOMOUC

ZRUŠENO:

Z technických důvodů se koncert Pavel Šporcl - Láska a nenávist v plánovaném náhradním termínu 5.12.2021 od 19:00 hodin (původně 13.12.2020) a v místě MfO, sál Reduta, Horní náměstí 424/23, Olomouc bez náhrady RUŠÍ.

 

Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě jejich nákupu. 

 



Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Onavrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na e-mail: reklamace@ticketportal.cz

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz

 



Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení

Reklamační oddělení TICKETPORTAL


ZMĚNA: Pavel Šporcl - Láska a nenávist 13.12.2020 19:00 MfO, sál Reduta, Olomouc

ZMĚNA:
Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu a omezení všech kulturních, sportovních a společenských akcí Ministerstvem zdravotnictví ČR se koncert Pavel Šporcl - Láska a nenávist z původního termínu 13. 12. 2020 od 19:00 hodin v místě MfO, sál Reduta, Horní náměstí 424/23, Olomouc překládá na nový, náhradní termín 5. 12. 2021. Začátek a místo koncertu zůstávají beze změny.    

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat. Komu nový termín nevyhovuje, může vstupenky refundovat v místě jejich nákupu ve lhůtě do 31. 12. 2020. 

Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za pochopení!

Agentura Gong a Reklamační oddělení Ticketportal.cz


Top