Detail info
Close

IAN PAICE & PURPENDICULAR

IAN PAICE & PURPENDICULAR

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

!! POZOR !!
ZAČÁTEK KONCERTU V NÁHRADNÍM TERMÍNU 8. 9. 2022 UŽ V 19:00 - PŘIJĎTE VČAS!!!

IanPaice (Deep Purple) - Drums
Robby Thomas Walsh - (Joe Lynn Turner) Vocals
Nick Fyffe (ex Jamiroquai) - Bass
Muris Varajic - (ex Mostar Sevdah) Guitars
Christoph Kögler - keyboard AUT (ex Billy Sheehan)
Ian Anderson Paice (* 29. června, 1948 Nottingham, Anglie) je bubeník rockové skupiny Deep Purple. Po odchodu Jona Lorda v roce 2002 je jediným zakládajícím členem, který v kapele hraje po celou dobu její existence. Během nečinnosti Deep Purple hrál ve skupinách Paice, Ashton & Lord, Whitesnake a také s Garym Moorem.
Na jeho styl měl velký vliv Buddy Rich; Paice je jeden z mála hardrockových bubeníků, jejichž styl hry na bicí ovlivnil swing a jazz. Je také levák; jako jeden z mála hraje s kompletně levorukou bicí soupravou (dalším příkladem je třeba Phil Collins).
Alba, která poukazují na jeho talent jsou např. Made in Japan (hlavně devítiminutové sólo ve skladbě „The Mule“), Deep Purple in Rock (skladby „Child in Time“ a „Flight of the Rat“) a Machine Head.
Roku 1973 hrál na albu Squeeze skupiny The Velvet Underground.

!! POZOR !!
ZAČÁTEK KONCERTU V NÁHRADNÍM TERMÍNU 8. 9. 2022 UŽ V 19:00 - PŘIJĎTE VČAS!!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Změny a upozornění

ZMĚNA: IAN PAICE & PURPENDICULAR 25.01.2021 20:00 Krnov

ZMĚNA:
V souvislosti s omezeními kvůli pandemii covid-19 se koncert IAN PAICE & PURPENDICULAR z původního termínu 25. 1. 2021 od 20:00 hodin v místě Kofola Music Club, Bruntálská 72, Krnov překládá na nový, náhradní termín 11. 12. 2021. Začátek a místo koncertu zůstávají beze změny.    

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat. Komu nový termín nevyhovuje, může vstupenky refundovat v místě jejich nákupu ve lhůtě do 31. 12. 2020. 

Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za pochopení!

Kofola Music Club a Reklamační oddělení Ticketportal.cz


Top