Detail info
Close

Seňor klub

NÁRODNÍ DIVADLO MORAVSKOSLEZSKÉ
Seňor klub

Místo:

NÁRODNÍ DIVADLO MORAVSKOSLEZSKÉ, OSTRAVA

Vstupenky

Informace o akci

Divadlo „12“
Čs. legií 12, Ostrava - Moravská Ostrava


SEŇOR KLUB
nabízí sérii setkání se stávajícími či emeritními umělci, zaměstnanci a bardy Národního divadla moravskoslezského i jeho milovníky.

Během zářijového setkání přivítá moderátorka Sandra Procházková hosty Veroniku Forejtovou, kterou můžete aktuálně vidět v činoherních inscenacích Donaha!, Habaďúra a Odcházení, a Miroslava Rataje, který se stal tváří zahajovacího večera sezóny s názvem Muž, který sázel stromy.

V říjnovém Seňor klubu (11. 10.) přivítáme paní Alexandru Gasnárkovou, která letos dovršila 50 let spolupráce s NDM, a divadelního režiséra Bedřicha Jansu, který byl 25 let kmenovým režisérem činohry NDM a i po skončení angažmá s NDM opakovaně spolupracoval. Jeho dílem je i inscenace Hodný pan doktor právě s Alexandrou Gasnárkovou a Stanislavem Šárským, která se v říjnu vrací na repertoár Divadla „12“.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

NÁRODNÍ DIVADLO MORAVSKOSLEZSKÉ
PROGRAM NA TICKETPORTAL.CZ

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top