Detail info
Close

PETER NAGY A INDIGO - KONCERT HITŮ

PETER NAGY A INDIGO - KONCERT HITŮ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

info 02.07.2021 - Z DŮVODU PROTIEPIDEMICKÝCH OPATŘENÍ VLÁDY SLOVENSKÉ REPUBLIKY
JE KONCERT ZRUŠEN.
Aktuální info k vracení vstupného
POUKAZ COVID-19: NE
Team Ticketportal.cz

PETER NAGY & INDIGO - KONCERT HITŮ
Peter Nagy a jeho kapela Indigo zavítají do Českého Krumlova. Čeká Vás 90 minutový program nabitý průřezem hitů tvorby tohoto zpěváka, skladatele a textaře. Na koncertě zazní hity jako Aj tak sme stále frajeri, So mnou nikdy nezostarněš, Sme svoji, Poďme sa zachrániť, Psi sa bránia útokom, Kristínka iba spí a mnohé další.
Nenechte si ujít skvělý zážitek v krásném prostředí Pivovarské zahrady!

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:

koncert se koná za každého počasí / slevy NE / bezbariérový přístup ANO / vstupenka "ZTP/P-DISABLED" platí pro dvě osoby - pro vozíčkáře či jiného držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod, oba návštěvníci musí do místa konání vstoupit současně a nárok na vstupenku ZTP/P je třeba prokázat příslušným průkazem, každý jiný návštěvník musí mít vlastní vstupenku

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top