Detail info
Close

TURMION KÄTILÖT

TURMION KÄTILÖT

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Finové TURMION KÄTILÖT oznámili vydání nového alba a přejmenovali své nadcházející tour! V únoru 2023 v PRAZE!

TURMION KÄTILÖT - “Omen X World Tour” – PRAHA, klub Storm – 13.2.2023

Po 9 plnohodnotných studiových albech a více než 800 koncertech, je finský metalový diskostroj TURMION KÄTILÖT připraven postoupit do dalšího, vyššího levlu světové metalové scény. Jejich 10. studiové album „Omen X“ vyjde ve 36 zemích 13. ledna 2023!

Hned poté kapela vyráží na své „Omen X World Tour“! Nejprve odehraje svou doposud největší show v Helsinkách, 14. ledna 2023 a po několika vystoupeních v domovské zemi bude deska „Omen X“ představena naživo po celé Evropě! Do České republiky dorazí 13. února 2023 a hostit je bude klub Storm v PRAZE!

„V produkci Omen X jsme narazili pouze na pozitivní problémy. Kvůli lockdownům Covid 19, bylo tentokrát k dispozici tolik písní, že bylo až bolestivé vybrat pouze počet na jedno album. Množství materiálu bylo opravdu velké a obtížnost výběru vysoká. Zdálo se, že to dokonce zabírá až příliš mnoho zbytečně cenného studiového času. Jinak výroba alba šlo jako vždy hladce. Z našeho pohledu dostalo album přímo pekelný šmrnc, nové, neotřelé zvuky a neuvěřitelnou atmosféru. Velmi očistný zážitek. Desáté proroctví tak bylo dáno. Nemáte zač!" - MC Raaka Pee

Tak pokud ještě svůj lístek na tuto megapárty nemáte, směle objednávejte, bude to peklo!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture TURMION KÄTILÖT
picture TURMION KÄTILÖT
picture TURMION KÄTILÖT

Změny a upozornění

ZMĚNA: TURMION KÄTILÖT, 16.2.2022, PRAHA

ZMĚNA:

Kvůli pandemii covid-19 se koncert TURMION KÄTILÖT v plánovaném termínu 16.2.2022 (původně 1.3.2021, 2.10.21) od 20:00 hodin a v místě Klub Storm, Praha neuskuteční a PŘESOUVÁ se na nový termín  13.2.2023. Začátek a místo konání akce zůstávají beze změny.

 

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat.

 

Komu náhradní termín koncertu nevyhovuje, může vstupenky vrátit v místě jejich nákupu do 15.2.2022.  

 

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla 
ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou
 - vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Naskenované vstupenky je třeba zaslat na e-mail: 
reklamace@ticketportal.cz.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento 
formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity

Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: 
eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: 
rezervace@ticketportal.cz.

 

 

 

 

Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal

 

 

 


JAK POSTUPOVAT V PŘÍPADĚ ZRUŠENÝCH NEBO PŘESUNUTÝCH AKCÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19

Parlament České republiky přijal v květnu 2020 zákon č. 247/2020 Sb. (v říjnu 2020 novelizován zákonem č. 448/2020 Sb.), o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí. Tento zákon upravuje vztah organizátorů akcí a jejich zákazníků tak, aby zákazníci nepřišli o své peníze a pořadatelé získali prostor pro vyřešení mimořádné situace, kterou nemohli předvídat a nemohli se na ni připravit.

Společnost Ticketportal se jako prodejce vstupenek řídí pokyny pořadatelů, kteří postupují dle tohoto zákona. Informaci o tom, v jakém stavu je akce, na kterou máte zakoupené vstupenky, najdete v tomto seznamu akcí. Hledejte podle data konání akce, které máte na vstupence. Pokud stav své akce již znáte, najděte si zde, jak máte v daném případě postupovat.

 

POKUD SE NA VAŠI AKCI VZTAHUJE VÝMĚNA PŮVODNÍCH VSTUPENEK NA POUKAZY, V TOMTO NÁVODU NALEZNETE POSTUP, JAK TUTO VÝMĚNU PROVÉST.

 


Top