Detail info
Close

ABO: GUARNERI TRIO, ENGLICHOVÁ, VEVERKA, PETERKOVÁ

ABO: GUARNERI TRIO, ENGLICHOVÁ, VEVERKA, PETERKOVÁ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vážení posluchači, milí abonenti,

koncert k poctě L. van Beethovena v podání Guarneri Tria Prague, který se měl v Novém zámku v Kostelci nad Orlicí konat v náhradním termínu za původní 29. 9. 2020, se z důvodu přetrvávajících vládních opatření uskuteční v novém náhradním termínu, a to 2. 9. 2021. Zakoupené vstupenky i přenosné abonentní vstupenky zůstávají v platnosti. Děkujeme za pochopení, vstřícnost a trpělivost. 

---

koncert Kateřiny Englichové a Viléma Veverky s názvem 15 LET SPOLU, který se měl v Novém zámku v Kostelci nad Orlicí uskutečnit 23. 10. 2020, se z důvodu aktuálních vládních opatření (vydaných kvůli vysokému nárůstu počtu nakažených koronavirem) opět překládá, a to na 23. 6. 2021. Zakoupené vstupenky i přenosné abonentní vstupenky zůstávají v platnosti.

---

Děkujeme všem posluchačům za pochopení, vstřícnost, trpělivost a věrnost kulturním akcím v Novém zámku v Kostelci nad Orlicí.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top