Detail info
Close

TWILIGHT FORCE

TWILIGHT FORCE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Švédští metaloví rytíři TWILIGHT FORCE oznamují nový název turné a speciální hosty! V únoru 2023 v PRAZE!

TWILIGHT FORCE, SEVEN SPIRES, SILVER BULLET – PRAHA, Storm – 9. 2. 2023

Švédští bojovníci TWILIGHT FORCE dali dohromady speciální hosty svého zimního turné, přejmenovali ho, kompletně přeplánovali a nyní vše oznamují. Jejich evropského turné nese název „Winter Wonder Tour 2023“ a TWILIGHT FORCE s ním dorazí 9. února 2023 do PRAHY, Klubu Storm!

Speciálními hosty turné jsou Američané SEVEN SPIRES, kteří jsou doma v temnějších koutech světa melodického metalu s nápadně emotivními melodiemi a neúnavnou technickou zdatností. Jsou známí jak svými melancholickými koncepčními alby, tak svou zálibou v posouvání žánrových limitů, čerpají vliv z celého spektra metalu i mimo něj, žhavě zasahují do jazzu, orchestrální hudby z pozdního romantismu, filmových soundtracků a dalších oblastí. Jejich „covidová“ deska nese název "Gods of Debauchery" a už se těší, jak vám nejen ji, ale sebe sama představí live na turné s TWILIGHT FORCE!

Druhým speciálním hostem zůstává již dříve oznámená finská banda SILVER BULLET. Tito stateční metaloví rytíři jsou vynikajícími spojenci do každého boje. Se svým aktuálním albem „Mooncult“ a se zbrusu novým zpěvákem Brunem Proveschim se neohroženě staví do první linie obrany proti silám temnoty!

Čekání na toto turné se zkracuje, tak se už zajděte podívat do sklepů, zda vám tam nereznou zbraně. Vyzkoušíte je, nabrušte a chystejte se na magickou zimní bitvu s TWILIGHT FORCE a jejich silnými spojenci, 9.2.2023 v pražském klubu Storm!

 

Test

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture TWILIGHT FORCE

Změny a upozornění

JAK POSTUPOVAT V PŘÍPADĚ ZRUŠENÝCH NEBO PŘESUNUTÝCH AKCÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19

Parlament České republiky přijal v květnu 2020 zákon č. 247/2020 Sb. (v říjnu 2020 novelizován zákonem č. 448/2020 Sb.), o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí. Tento zákon upravuje vztah organizátorů akcí a jejich zákazníků tak, aby zákazníci nepřišli o své peníze a pořadatelé získali prostor pro vyřešení mimořádné situace, kterou nemohli předvídat a nemohli se na ni připravit.

Společnost Ticketportal se jako prodejce vstupenek řídí pokyny pořadatelů, kteří postupují dle tohoto zákona. Informaci o tom, v jakém stavu je akce, na kterou máte zakoupené vstupenky, najdete v tomto seznamu akcí. Hledejte podle data konání akce, které máte na vstupence. Pokud stav své akce již znáte, najděte si zde, jak máte v daném případě postupovat.

 

POKUD SE NA VAŠI AKCI VZTAHUJE VÝMĚNA PŮVODNÍCH VSTUPENEK NA POUKAZY, V TOMTO NÁVODU NALEZNETE POSTUP, JAK TUTO VÝMĚNU PROVÉST.

 


Top