Detail info
Close

ROXETTE Ultimate Tribute - IN MEMORIAM TOUR 2020

ROXETTE Ultimate Tribute - IN MEMORIAM TOUR 2020

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ROXETTE Scandinavian Ultimate Tribute - IN MEMORIAM TOUR 2020
Slavné švédské hudební duo Roxette tvořil skladatel, zpěvák a kytarista Per Gessle a zpěvačka Marie Fredriksson. Svým unikátním popovo-rockovým stylem se do hudební historie zapsali tak tučným písmem, že málo kdo by neznal hitovky jako It Must Have Been Love, How Do You Do! nebo Listen To Your Heart. Byli a stále jsou ikonami pro miliony fanoušků po celém světě a svou tvorbou nepochybně ovlivnili stovky dalších hudebníků. Mnozí je dokonce označovali za nástupce legendární hudební skupiny ABBA. Emocionální rocková balada i taneční synťákový pop ve stejný moment a na jednom pódiu. Tak bychom popsali typický "Roxxetí" zvuk.
Na konci roku 2019 svět obletěla velice smutná zpráva. Jeden z nejkrásnějších hlasů hudební scény vůbec, který patřil zpěvačce Roxette - Marii Fredriksson, nás navždy opustil.
Na počest a vyjádření úcty se oficiální tribute kapela Roxette Ultimate Tribute vydává na evropské turné, které nese název Roxette in Memoriam Tour 2020. V rámci této tour nás čekají dvě zastávky v České republice a jedna na Slovensku.

VIP vstupenky
V ceně vstupenek na VIP galerii 3 je též občerstvení formou teplého a studeného rautu včetně pivo/víno/nealko.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal anebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO / vstupenky ZTP/P-DISABLED jsou určeny pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro jejich doprovod (vždy jen jedna osoba, jedna vstupenka platí pro dvě osoby / nárok na vstupenku ZTP/P-DISABLED je třeba u vstupu prokázat příslušným průkazem

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

ZRUŠENO: ROXETTE ULTIMATE TRIBUTE – IN MEMORIAM TOUR 2020

ZRUŠENO:

Koncerty ROXETTE ULTIMATE TRIBUTE – IN MEMORIAM TOUR 2020 plánované na 23. dubna 2020 v Brně a na 25. dubna 2020 v Ostravě byly bohužel ZRUŠENY.

 

Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě zakoupení.

 

 Vstupné se vrací:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

3/ platba vstupenek přes benefity

oskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na email: reklamace@ticketportal.cz

4/ platba vstupenek na fakturu

fakturu spolu s oskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na email: rezervace@ticketportal.cz

 

Team Ticketportal


Top