Detail info
Close

PERSISTENCE TOUR 2020

PERSISTENCE TOUR 2020

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MAD TOURBOOKING presents:

PERSISTENCE TOUR 2020 feat.
Gorilla Biscuits
Agnositc Front
H2O
Street Dogs

... more tba!

A je to tu! Od tohoto momentu vás začneme pravidelně zásobovat novinkami z tábora PERSISTENCE TOUR, které se odehraje 22. ledna v brněnském Sonu a které se nezaměřuje pouze na omílání tradičních zástupců žánru, ale přináší do sestavy každoročně i nováčky.

A právě těmi jsou i první oznámení - Gorilla Biscuits! Tahle hardcore/punková kapela založená v New Yorku roku 1987 měla zásadní vliv na tisíce dalších HC/punk kapel po celém světě na kontě však pro svou výraznou nefunkčnost má pouze jedno album z r. 89 a o rok dříve vydané EP. Jejich poctivý a neposkvrněný přístup na koncertech rozdává stejně intenzivní energii jako v době, kdy vyšla jejich první nahrávka!

Třetí do PERSISTENCE party jsou… H2O!
Vždy dobře naladěná pětice od začátku 90. let za dobu fungování svou značku posunula mezi nejzvučnější v žánru. Až už je to energickým zpěvákem Tobym, který, pokud se mu něco nezdá, sám neváhá divákům ukázat, jak má vypadat circle pit, uměl jako inspirativní člověk své posluchače oslovit hned od prvního vystoupení, nebo pozitivním a optimistickým nábojem, kterým tahle melodic hardcore punk parta z NY/LA oplývá. Přímočarost, údernost a upřímnost. H2O nikdy neomrzí!

Street Dogs z Bostonu jsou jedna z nejlepších amerických punkrockových kapel posledních 25 let. Mají silné, chytlavé a funkční písničky, pokaždé mezi publikem a pódiem vytváří až viditelné jiskření doprovázené hromadnými sing-alongy a mají frontmana, který je na každém podiu jako doma. A na PERSISTENCE bude vzácná příležitost tuhle kapelu vidět opět v Evropě!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture PERSISTENCE TOUR 2020
Top