Detail info
Close

STROMBOLI, ROMAN DRAGOUN

STROMBOLI, ROMAN DRAGOUN

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Stromboli je česká skupina, hrající artrock s fúzemi různých stylů. Vznikla jako původně příležitostná kapela pro živý koncert tria Michala Pavlíčka na festivalu Jazz Praha ve složení kytarista Michal Pavlíček, baskytarista Vladimír Guma Kulhánek a bubeník Klaudius Kryšpín. V roce 1986 skupina dostala název Stromboli a přibyly dvě členky: vokalistka Bára Basiková a klávesistka Vendula Kašpárková. Gumu Kulhánka průběžně střídal jako stálý host Jiří Veselý. Příležitostným hostem se stal rovněž Vilém Čok. Na jejich koncertech uslyší posluchači nejen osvědčené skladby jako veliké Lalula, Osiřela Košilela ,O hory, O hory, Carmen a mnoho dalších, ale i nejlepší skladby z posledního CD. 
Roman Dragoun Česká rocková legenda Roman Dragoun, zpěvák, skladatel a klávesista působí na hudební scéně od poloviny sedmdesátých let.

Více informací na www.vichr.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top