Detail info
Close

ADAM MIŠÍK

ADAM MIŠÍK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Adam Mišík oznamuje termíny podzimní tour k nové desce 2.0

 Adam Mišík chystá první turné k novému albu 2.0 a připravuje nový projekt. Společně se svou kapelou objede na podzim čtyři velká města naší republiky. Těšit se na něj můžou fanoušci během 4. listopadu v Praze, 12. listopadu v Brně, 13. listopadu v Pardubicích a 20. listopadu v Ostravě. Ke slyšení budou nejznámější hity, ale i úplné novinky, na kterých se pracuje a vyjdou během léta. 

Složení, v němž kapela působí je poměrně nové. „S klukama hrajeme přes rok a musím říct, že si hudebně sedíme. I po lidské stránce je to fakt super spojení!“ chválí si spolupráci zpěvák, a poodhaluje program turné. „Hrát budeme určitě songy, co lidi znají nejvíc, ale i úplné novinky, které vyjdou během léta. Připravujeme nový projekt, na který jsem asi nejvíc pyšný ze všeho, co jsem kdy složil. Těším se, až to uslyšíte,“ říká Adam Mišík.

Adam Mišík stejně jako jeho hudba roste a dospívá. Nová deska je dle slov kritiků ukotvená, plná moderního zvuku, prvků popu, rocku, R&B i rapu. Album, na němž najdeme úspěšný singl Proud, na kterém featuje Dorian, Plamen nebo Vítr nad Prahou, mapuje nejrůznější vlivy Adamova dospívání a tvorby. Producentsky rozmanité album dostane živou podobu už na podzim, kdy proběhne tour, na níž Adam Mišík s kapelou srdečně zvou.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top