Detail info
Close

VINOHRANÍ VE VINIU 2019

VINOHRANÍ VE VINIU 2019

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Festival “VINOHRANÍ VE VINIU“ se uskuteční již tradičně na konci prázdnin v jedné z nejkrásnějších jihomoravských lokalit  – ve Velkých Pavlovicích! Čeká na vás line-up nabitý velkými jmény z domácí, ale i slovenské hudební scény a jak se již stalo zvykem, hostit jej bude areál vinařských závodů Vinium Velké Pavlovice!

Festival Vinohraní letos slaví sedmé narozeniny a bude to dle jeho tradic poctivá oslava vína a skvělé hudby. Vinohraní ve Viniu tak již neodmyslitelně patří místo na české festivalové mapě, kdy předchozí úspěšné ročníky položily základy rodinné akce, která svou jedinečnou atmosférou přitahuje stále více fanoušků.

I letos se máme opět na co těšit! Jednou z hlavních letošních hvězd je legendární česká kapela ČECHOMOR, která slibuje show nabitou nejznámějšími peckami. Dalším velkým jménem je slovenská partička HORKÝŽE SLÍŽE. Horkýže odehrají speciální set plný hitů. Jejich vystoupení bude exkluzivní pro celou jižní Moravu. Třetí největší kapelou letošního ročníku je hranická hardrocková skupina TRAKTOR. Jako další v pořadí se představí vsetínský WAŤÁK, nejlepší Kabát revival. Nebude chybět ani pop-rocková skupina REFLEXY, která oslavila loni úspěšných 25 let do svého vzniku! A i letos dáváme možnost mladé kapele se ukázat na velkém podiu. Tentokrát volba padla na mladou rockovou kapelu KŘÍDLA.

K dispozici bude také bohaté občerstvení a vybrané lahůdky. Dobré jídlo a pití pak mohou návštěvníci konzumovat ve velkokapacitních stanech, ze kterých vidí přímo až na festivalové pódium! Samozřejmostí je také kvalitní technické zajištění a velkoplošná LED obrazovka.

Více ZDE

www.vinohrani-pavlovice.cz

děti do 120 cm zdarma, děti do 12ti let za 150,-, dětské vstupné k dispozici až na místě

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top