Detail info
Close

Doug Aldrich & Burning Rain

Doug Aldrich & Burning Rain

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Kytarový velikán Doug Aldrich vyráží s hity Whitesnake, Deep Purple, Dio, Dead Daisies na Acoustic tour a míří také do Prahy a Ostravy!

Americká hardrocková formace Burning Rain založená mimořádným kytaristou Dougem Aldrichem a zpěvákem Keith St Johnem, dokončila práce na svém čtvrtém albu "Face The Music ", které vypustí mezi fanoušky už 22. března.

Kytarový mág Doug Aldrich se po oznámení nové desky rozhodl vyrazit s Keith St. Johnem u mikrofonu na Duo Acoustic Tour se zastávkou také u nás.

Fenomenální kytarista Doug Aldrich, který je proslulý po celém světě jako člen skupiny Whitesnake, Dio, Lion, Dead Daises a Keith St. John známý především v USA jako skvělý zpěvák kapel Montrose, Lynch Mob, Kingdom Come, vystoupí společné 13. dubna v pražském klubu Nová Chmelnice a o den později 14. dubna v klubu Garage v Ostravě.

Představí nejen nové písně z čerstvého alba a známé oblíbené skladby Burning Rain, ale také repertoár WHITESNAKE, DIO, DEEP PURPLE, DEAD DAISIES a pár dalších překvapení.

Rozhodně se máte na co těšit!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top