Detail info
Close

LENKA FILIPOVÁ a smyčcový oktet BRNO STRINGS

LENKA FILIPOVÁ a smyčcový oktet BRNO STRINGS

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

LENKA FILIPOVÁ A BRNO STRINGS
Na koncertu se smyčcovým oktetem BRNO STRINGS nabídne česká zpěvačka, šansoniérka, kytaristka a hudební skladatelka v jedné osobě svoje nejznámější hity.
V celé řadě úprav věhlasných skladeb pro klasickou kytaru zazní i úpravy lidových písní, šansonu či keltských skladeb.

Lenka Filipová
je na české a slovenské kulturní scéně značkou hudební kvality, úspěchu, ale i neobyčejné lidské skromnosti. Koncerty plné emocí, virtuózních muzikantských výkonů, komunikace s publikem, celá řada hitů a nekonečná energie posouvá Lenku Filipovou stále výš mezi elitu českých a slovenských umělců. Právem patří mezi nejžádanější interprety současnosti.
Brno Strings
vznikli spojením vynikajících hudebníků zaměřených na interpretaci komorní hudby.  Členové souboru jsou první hráči brněnských orchestrů Janáčkovy opery a Filharmonie Brno a dlouholetí členové komorních souborů jako například Czech Virtuosi, Českých komorních sólistů, kvarteta Incognita nebo Slovanského kvarteta.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup NEUVEDENO

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top