Detail info
Close

BACH & SPOL, Collegium Marianum /B.M. Willi uvádí

BACH & SPOL, Collegium Marianum /B.M. Willi uvádí

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Bach & spol.
Johann Bernhard Bach, Johann Sebastian Bach
koncert 16. ročníku abonentního cyklu staré hudby Barbara Maria Willi uvádí...
Collegium Marianum, Jana Semerádová a Vojtěch Semerád
Barbara Maria Willi cembalo

Bachův pátý Braniborský koncert vznikal v období největšího autorova tvůrčího rozletu; radost a svoboda jsou slyšet z každého jeho taktu. Pozitivně se nechali Bachovou invencí nakazit nejenom jeho synové, nýbrž také řada jeho žáků. Na druhou stranu byl Bach tak otevřené a pokorné povahy, že vášnivě prostudoval všechny současné trendy své doby, a to dokonce i ze zemí, v nichž nikdy nepobýval. Koncert nabídne známé i neznámé kontexty Bachovy tvorby. Posluchače čeká radostí nabitá cesta evropským kulturním dědictvím.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy pro držitele průkazu ISIC, pro držitele průkazů ZTP a ZTP/P a pro důchodce (poživatelé starobního důchodu) - na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz (zvolit v nákupním košíku), nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat příslušným dokumentem / bezbariérový přístup ANO / zvláštní sektor či umístění pro vozíčkáře a jinak handicapované návštěvníky NE

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top