Detail info
Close

Floex & Tom Hodge + Čáry života + Market

Floex & Tom Hodge + Čáry života + Market

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

 

Tři kapely představí tři mimořádné desky roku 2018.
Večer pořádají hudební ceny Vinyla. 

Živě (plnohodnotné sety):

Floex & Tom Hodge

Tomáš Dvořák alias Floex a britský producent Tom Hodge vydali v červnu tohoto roku novou desku A Portrait of John Doe. Skladby, které vznikly ve spolupráci se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu, na živých koncertech doprovází virtuální orchestr. Nenechte si ujít silný audiovizuální zážitek dua, které příliš často nekoncertuje.

Čáry života

Když se vloni po deseti letech rozpadla jeho domovská kapela Fiordmoss, obnovil multiinstrumentalista Jan Boroš svůj sólový jednočlenný projekt Čáry života a natočil s ním debutové album. Materiál z desky Stínítko sám charakterizuje jako „pomalé a smutné písničky o lásce“. Vysoce osobní příběhy se zde mísí s generační výpovědí o ztracených mladých lidech, kteří jen těžko shání peníze na nájem, křehká poetika desky stojí na inovativním lo-fi mixu elektronických a akustických nástrojů. Poslouchat Čáry života je jako číst deník introverta, který vůbec netuší, že se jeho intimní zpovědi dostanou do ruku někoho dalšího.

Market

Pražská pětice Market vtrhla na domácí scénu s nebývalou razancí, za jediný rok stihli vydat debutové singly, plnohodnotné album a pak příjemně překvapili posluchače naživo na letních festivalech. Jejich ambiciózní mix art-rocku, indie a popu na skvělé desce Art Star míří na spoustu cílů a většinu z nich i trefuje. Euforie puberty, úzkosti dospívání i městská paranoia, kterou lze setřást jenom tancem.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top