Detail info
Close

N.O.H.A. Noise of Human Art

N.O.H.A. Noise of Human Art

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Koncerty N.O.H.A. v Lucerna Music Baru, které se měly konat 18. a 19. října 2020 jsou přesunuty na 4. 11. 2021. Vstupenky zůstávají v platnosti. Kdyby se vám nový termín nehodil, můžete vstupenky refundovat do 23. 5. 2021 u svého prodejce.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na viděnou na podzim v klubu. :)
Lucerna Music Bar & N.O.H.A.

Vzhledem k trvajícím protikoronavirovým opatřením se dvojkoncert N.O.H.A. přesouvá z 19. a 20. května 2020 na 18. a 19. října 2020. Vstupenky zůstávají v platnosti. Děkujeme za pochopení a trpělivost.

Kapela N.O.H.A. se vrací po několikaleté kreativní pauze na světová pódia s novým vyzrálým albem, které pokřtí 19. a 20. května v Lucerna Music Baru. I tentokrát na novém albu N.O.H.A. sází na očividnou sympatii pro stylově otevřený mix drum & bass, world music, dubstepu a čerpá z multikulturních kořenů čtyř národností svých členů.
Na přípravě desky se podíleli stálí členové N.O.H.A. Osobitým způsobem obohatili zvuk nového alba i hostující hudebníci jako Shahab Tolouie, Felipe Machado nebo Bohdan „Turboklarinette“. Hlavní tváří nové tvorby je vedle MC Chevyho zpěvačka Kaia Brown a nyní uzrál čas společnou tvorbu zveřejnit. Kaia Brown pochází z Washingtonu DC., ale záhy se přestěhovala do New Yorku, kde začala psát a nahrávat s brooklynskou dub legendou Dr Israel. V New Yorku také spolupracovala s významnými umělci jako Kush Arora, Dub Gabrielem a Chad Jones Process Rebel. Kaia Brown svým osobitým projevem dodává hudbě i živým vystoupením N.O.H.A. novou hudební i vizuální dimenzi.
N.O.H.A. ve své tvorbě rozbíjí hranice mezi různými hudebními směry i světovými kontinenty a přirozeným způsobem tak spojuje dynamický nadupaný groove v „ethno-bass“. Tento pojem kapela převzala ze španělských médií, kde se tak jejich styl označují.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture N.O.H.A. Noise of Human Art
picture N.O.H.A. Noise of Human Art

Změny a upozornění

ZMĚNA: N.O.H.A. Noise of Human Art 18. a 19.10.2020 19:30/ 21:00 (původně 19. a 20.05.2020) Lucerna Music Bar, Praha

ZMĚNA:
Z důvodu přetrvávajících omezení kvůli pandemii covid-19 se odložené koncerty skupiny N.O.H.A. Noise of Human Art v náhradních termínech 18. a 19. 10. 2020, vždy doors 19:30, start 21:00 (původně 19. a 20. 5. 2020)a v místě Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha 1 přesouvají na jeden společný nový náhradní termín: 4. 11. 2021. Místo konání a začátek koncertu se nemění.

Zakoupené vstupenky na všechny termíny zůstávají v platnosti a není je potřeba vyměňovat. Komu nový náhradní termín nevyhovuje, může vstupenky vrátit v místě zakoupení do 23. 5. 2021.    
 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení!

Lucerna Music Bar a Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top