Detail info
Close

ALESTORM (SCO)

ALESTORM (SCO)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Piráti ALESTORM jsou připraveni opět spojit síly s kapelou SKÁLMÖLD a v roce 2019 vyráží na druhou část SKÁLSTORM TOUR.

Po jejich mimořádném úspěchu v loňském roce, kdy vyplenili místa jako Bukurešť, Miláno, Limoges, Bolognu a Lisabon, se tito bukanýři znovu vydávají na cestu po Evropě.

Skotští piráti ALESTORM znovu napnou plachty na podporu svého pátého alba "No Grave But the Sea", zatímco islandští vikingové SKÁLMÖLD se vrací s pátým opusem "Sorgir", který byl vydán v říjnu.

Počínaje Českou republikou, přes Německo, Polsko, Finsko, Estonsko, Litvu, Lotyšsko, Švédsko, Norsko, Dánsko a Nizozemsko vás na SKALSTORM Tour 2019 budou vítat kovboji BOOTYARD BANDITS se zbrusu novým projektem z Divokého západu Spojeného království.

Alestorm, Skálmöld a Bootyard Bandits přivezou pořádnou nálož zábavy a explozi pozitivní energie také do Zlína a 23. února předvedou v klubu Masters of Rock Café takovou show, která nenechá nikoho v klidu!
Tak buďte u toho, protože to bude opravdu zážitek!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top