Detail info
Close

SKINDRED / UK

SKINDRED / UK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Skindred přesouvají celé Big Tings Euro Tour na listopad/prosinec 2019, což se týká také koncertu 10. února v Lucerna Music Baru. Náhradní termín bude 8. 12. 2019. Důvodem přesunu turné je to, že Skindred pojedou na jaře část turné s Disturbed (na pražském koncertu Disturbed však Skindred nevystoupí). Stávající vstupenky zůstávají platné i na nový termín. Pokud vám nové datum koncertu nevyhovuje, můžete vstupenky na původní termín do 15. února vrátit v místě nákupu.

Britští Skindred se v únoru vrátí do Prahy s novou deskou Big Tings, která vyšla v dubnu 2018. Tahle ragga-punk-mealová parta je pověstná svými energickými vystoupeními, za které získali nejvyšší ocenění od prestižních časopisů Kerrang! a Metal Hammer.

„Nejsme jen dobrá živá kapela,“ říká basák Daniel Pugsley. „Jsme kurevsky boží kapela a tečka. Naše nová deska to světu pořádně ukáže.“

„Jste na pořádném omylu, jestli si myslíte, že tohle je JEN další nové album Skindred,“ dodává bubeník Arya Goggin.

Skindred vykopli nové album skladbou Machine, směsí klasického rocku a modelu Beastie Boys s hostujícím zpěvákem kapely Reef Gary Stringerem a kytaristou Motörhead Philem Campbellem. Celá deska je ještě větší nářez. Benji Webbe a jeho jedinečný hlas desku odstartoval ve velkém stylu. Smyčce na desku nahrál a o aranže se postaral Davide Rossi, který již předtím spolupracoval s Goldfrapp a The Verve. Skindred nové album nahráli ve dvou legendárních studiích – ve studiu Petera Gabriela Real World Studios ve Wiltshire a v Rockfield Studios ve Walesu (tam, kde legendární Queen natočili alba Sheer Heart Attack a A Night At The Opera).

Skindred jsou: Benji Webbe (zpěv), Mikey Demus (kytara), Daniel Pugsley (basová kytara) a Arya Goggin (bicí).

Support: Blood Comman

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SKINDRED / UK

Změny a upozornění

ZMĚNA TERMÍNU KONÁNÍ: SKINDRED (UK) 10.2.2019 – PRAHA

ZMĚNA:

Z technických důvodů dochází ke změně termínu koncertu SKINDRED (UK), konajícího se dne 10.2.2019 v místě Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha 1. Koncert se nově uskuteční dne 8.12.2019od 21:00 hod. (otevření od 20:00 hod.).

 

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti bez nutnosti výměny.

V případě nevyhovujícího náhradního termínu je možné vstupenky vracet v místě zakoupení,nejpozději do 15.2.2019.

 

OFICIÁLNÍ VYJÁDŘENÍ KAPELY:

Skindred přesouvají celé Big Tings Euro Tour na listopad/prosinec 2019, což se týká také koncertu 10. února v Lucerna Music Baru. Náhradní termín bude 8. 12. 2019. Důvodem přesunu turné je to, že Skindred pojedou na jaře část turné s Disturbed (na pražském koncertu Disturbed však Skindred nevystoupí). Stávající vstupenky zůstávají platné i na nový termín. Pokud vám nové datum koncertu nevyhovuje, můžete vstupenky na původní termín do 15. února vrátit v místě nákupu.




We are thrilled to announce that we will be joining our good friends in Disturbed on their forthcoming “Evolution” European and UK Tour.

We are beyond excited to be part of the run and can’t wait to play for you all. Unfortunately this however means that due to scheduling , our own “Big Tings” Euro Tour is being put back until Nov / Dec 2019.

All tickets will still be valid and the new rescheduled dates will be announced early next week.

It just means you get double Dred if you are lucky enough to see us with Disturbed!

We are very sorry for the short notice on this, and for all of you that have already made travel plans etc and for any inconvenience caused .

Thanks for your understanding and we are all looking forward to delivering you hopefully the best Skindred shows you have ever seen .

Big Love Arya, Benji, Dan and Mikey x

 




Vstupné se vrací:
1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu
a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou – vstupné vrací centrální kancelář - Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Vstupenky je třeba doručit ve fyzické podobě na tuto adresu.

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket – vstupné vrací centrální kancelář - Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Hometickety je třeba zaslat na email: reklamace@ticketportal.cz 

3/ platba vstupenek přes benefity

vstupenky spolu s objednávkou je třeba doručit na adresu centrální kanceláře (Politických vězňů 15, Praha 1)



Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top