Detail info
Close

THE BULGARIAN VOICES ANGELITE (BG)

JAZZ MEETS WORLD
THE BULGARIAN VOICES ANGELITE (BG)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Jazz Meets World 2018

The Bulgarian Voices Angelite (Bulharsko)

Katya Barulova – dirigentka
Tzetza Bekova, Biserka Danova, Tatyana Duparinova, Tonia Iankova, Nadezhda Ilieva, Kostadinka Inkova,
Sonya Keremetchieva, Yuliya Koleva, Velichka Chausheva, Elka Simeonova, Galya Petrova, Valeria Petrova, Kostadinka Ratsova, Bylyana Kancheva, Vanya Vacari
- zpěvačky

Hlasy jeho zpěvaček jsou fascinující, jejich styl zpěvu a ornamentace je archaický, charakteristický a zakořeněný v po staletí trvající místní tradici. The Bulgarian Voices Angelite šíří slavný bulharský sborový zpěv přes 30 let. Sbor je jedním z nejznámějších souborů v kategoriích balkánské a bulharské lidové hudby. Povstal z popela jako soukromý sbor starého státního televizního sboru, datovaného do roku 1952. Sbor se skládá z 20 zpěvaček z celého národa pod vedením Georgije Petkova.
Podařilo se mu okouzlit svět svou jedinečnou kombinací klasických a lidových tradic. Tato směs je dále doplněna tajemným i tajuplným způsobem zpěvu. Říci, že Angelite je pouhým folklorním souborem, znamená přehlížet jeho skutečný potenciál.
The Bulgarian Voices Angelite vydaly mnoho alb uznávaných kritiky po celém světě. Mají také několik nominací na Grammy. Sbor nabízí něco, co přesahuje běžné lidové klišé. Jeden posluchač by si mohl myslet, že jde o archaické zvukové světy z dálek, jiný, že jde o partnerství avantgardy a středověku.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top