Detail info
Close

BIGA RANX / FR

BIGA RANX / FR

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Biga Ranx je extra talentovaný francouzský deejay/raper, producent a hudební experimentátor, který se narodil v roce 1988. Vyrůstal v chutném koktejlu raggamuffinu s hiphopem a poprvé se u sound systému objevil na mikrofonu už ve třinácti letech. Své skills pak zdokonaloval na ulicích rodného Tours, kde v roce 2004 založil s bráchou DJ Atili vlastní Bandalero Sound System, příležitostně také vystupoval s Ondubground Collective. V roce 2008 mu jamajský singjay Joseph Cotton navrhl, aby si ke jménu přidal příjmení “Ranx” s odkazem na jeho vokální styl a stylově spřízněné veterány, jako jsou Shabba, Daddy, Delly (Ranks) a další.

Za sebou má spolupráci s Mungo´s HiFi nebo L´Enterloop, remix pro něj dělali mj. Chinese Man i DJ Aphrodite. Jedno z nejzajímavějších jmen francouzské scény přijede konečně do Prahy se svou třetí experimentální deskou nazvanou 1988, která představuje solidní 80s retro a hlavně hudebně originální a chutný vibe, který pojmenoval Vapor reggae. Ať už jedete spíš reggae nebo ragga nebo hiphop nebo trap, tohle je akce, co byste si neměli nechat ujít.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BIGA RANX / FR
Top