Detail info
Close

U.D.O. (DE) - STEELFACTORY WORLD TOUR 2019

U.D.O. (DE) - STEELFACTORY WORLD TOUR 2019

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Mistr Dirkschneider a jeho U.D.O. vyráží začátkem roku na tour, kde hodlá představit své nové album!

Německá heavy metalová skupina U.D.O. v čele s nestárnoucím matadorem Udem Dirkschneiderem se těší mimořádné pozornosti již více než dvě desetiletí. Bez ohledu na změny na metalové scéně nebo v sestavě U.D.O. se skupina nikdy neodchýlila od představy Dirkschneidera a to servírovat svým fanouškům pořádnou dávku klasického heavy metalu.

Po uctění největších hitů ACCEPT s Udovým projektem pod hlavičkou DIRKSCHNEIDER nastal čas na novou kapitolu!

Metalové monstrum U.D.O. vyráží na STEELFACTORY WORLD TOUR 2019, aby představili novou desku! A je opravdu na co se těšit. Nové album Steelfactory je totiž opravdu nadité pořádně říznými peckami!

Po již ohlášeném vystoupení v pražském Foru Karlín, kde v rámci BeatFestu vystoupí 15. února společně s Uriah Heep, oznamujeme další dvě zastávky na Moravě. 16. února v je ROCK CAFE SOUTHOCK v Jablunkově a 17. února ve zlínském klubu MASTERS OF ROCK CAFÉ se můžete těšit na večer plný pořádného hrubozrnného heavy-metalu!

Tak buďte u toho!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture U.D.O. (DE) - STEELFACTORY WORLD TOUR 2019
Top