Detail info
Close

Tatarák na Ex

Tatarák na Ex

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tatarák na EX

 

Účinkují:  Milan Šteindler  a Vojtěch Záveský

 

Syrový tatarák se nejlépe podává za studena, poctivě naškrábaný a s notnou dávkou pikantního pepře a štiplavé cibule, stejně jako tato sarkastická, ještě syrová, stand up comedy Milana Šteindlera!

 

Scénář peprné stand-up comedy „Tatrák na EX“, sepsali Milan Šteindler a Jiří Antonín Trnka. Krutě upřímné představení je pro všechny, kteří ztratili iluze o světě i životě, ale stejně, jako hlavní protagonisté, se realitě nebojí hrdě tlemit do ksichtu.

 

Stand up comedy  Tatarák na EX,  vznikla když se kamarádi Milan a Jiří Antonín sešli u piva. Po pár půllitrech se jim v hlavě začal rodit nápad na představení, které by divákům ty nejdůležitější potřeby člověka 21. století: cigára, chlast, drogy a sex, podpořené všudypřítomnou depresí, naservírovalo přímo z kuchyně a za syrova.

Všechny tyto veličiny se pak krásně smísí do božsky ochuceného tataráku, který ocení jen ti největší fajnšmekři naší doby.

Ale bacha, musíte ho dát na EX!

 

Tatarák na EX uvádí agentura Point. Ta už 15 let zajišťuje produkci úspěšné komedie Caveman, která za dobu své existence stihla pobavit na milion diváků.

 

Účinkují: Milan Šteindler a Vojtěch Záveský; režie: Jiří Antonín Trnka, hudba: Vojtaano, výprava: Jan C. Löbl; produkce: Agentura Point

 

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

ZRUŠENO: TATARÁK NA EX 10.4.2019 – PRAHA

ZRUŠENO:

Z technických důvodů dochází ke zrušení představení TATARÁK NA EX konajícího se dne 10.4.2019 od 19:00 hod. v divadle Palace.

 

Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě zakoupení, nejpozději do 15.4.2019.

 


Vstupné se vrací:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

3/ platba vstupenek přes benefity

vstupenky spolu s objednávkou je třeba doručit na adresu centrální kanceláře (Politických vězňů 15, Praha 1)



Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top