Detail info
Close

FANTOM MUZIKÁLU M.Prostějovský, ND moravskoslezské

NÁRODNÍ DIVADLO MORAVSKOSLEZSKÉ
FANTOM MUZIKÁLU M.Prostějovský, ND moravskoslezské

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Divadlo Jiřího Myrona
Čs. legií 148/14, Ostrava - Moravská Ostrava

FANTOM MUZIKÁLU - Michael Prostějovský - 70 let

Koncert plný slavných melodií a skvělých zpěváků

Michael Prostějovský patří od roku 2010 ke kmenovým spolupracovníkům souboru operety/muzikálu NDM, a to především jako překladatel zahraničních muzikálů. Je podepsán pod tituly Jesus Christ Superstar, Evita, Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť, Kočky, Sunset Boulevard nebo Rebecca. Z jeho pera pochází i přebásnění muzikálu Marguerite, který zahájil cestu operetně-muzikálového souboru k současnému světovému muzikálu superlativů.
Podepsán je i pod písňovými texty původního titulu Fantom Londýna, který vznikl z popudu NDM a byl úspěšně uváděn po čtyři roky, kdy mimo jiné získal tři ceny na Mezinárodním muzikálovém festivalu v Jižní Koreji - také tu hlavní (Grand Prix) coby nejlepší muzikál festivalu.
Michael Prostějovský má však na svém kontě i stovky písňových textů, které v minulosti dobývaly hitparády. V první části koncertu zazní právě tyto hity, ve druhé pak slavné muzikálové melodie, a to především v interpretaci členů a hostů souboru.
Premiéra 21.11.2018, Divadlo Jiřího Myrona

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

NÁRODNÍ DIVADLO MORAVSKOSLEZSKÉ
PROGRAM NA TICKETPORTAL.CZ

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top