Detail info
Close

Fleret & Zuzana Šuláková

Fleret & Zuzana Šuláková

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Pětatřicet let brázdí vizovická parta muzikantů pod názvem Fleret vody české a slovenské hudební scény. Jejich autorské písně již během let zlidověly a dokonce se dostaly i do knížek hudební výchovy. V průběhu roku je lze vídat na různých venkovních koncertech, ale nic se nevyrovná plnohodnotnému zážitku z těch klubových. Tuto šanci mají fanoušci v Sokolovně v Tišnově, kde Fleret spolu se Zuzanou Šulákovou (dcerou legendární Jarmily Šulákové) zahraje v sobotu 17. listopadu od dvaceti hodin.

Kapelu Fleret není třeba příliš představovat. Je to skvělá parta muzikantů, která svým vystoupením dokáže strhnout každého. Písně jako Zafúkané či Vizovice zná skoro každý. A není divu, že jejich autorská tvorba za ta léta zlidověla.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
vstupenky na stání a sezení / bezbariérový přístup ANO / Sleva "50% VOZ., ZTP/P,DOPR." pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro doprovod ZTP/P (jedna osoba) - k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz, slevu zvolte v nákupním košíku. / Každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top