Detail info
Close

Dan Sperry „Shock Illusionist”

Dan Sperry „Shock Illusionist”

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

“Shock Illusionist“ DAN SPERRY - nejžádanější a nejpopulárnější iluzionista této generace, vůdčí člen největšího světového kouzelnické bestselleru The Illusionists přijíždí se svou dechberoucí show “The Strange Magic Tour“ do Prahy!

Po účinkování v nejúspěšnější a nejprodávanější kouzelnické show nejenom na Broadwayi – The Illusionist, raketovém nástupu popularity po úspěchu v talentové soutěži America´s Got Talent či německé verzi Das SuperTalent se Dan Sperry představí také v Praze – a to 5. listopadu v divadle Hybernia!

Po enormním úspěchu svých šokujících představení, jenž beznadějně vyprodávají sály po celém světě či pravidelných vystoupeních v televizi, viralních videích si Shock Illusionist Dan Sperry, který se považuje za tzv. “anti-kouzelníka“, vytvořil početnou základnu svých fanoušků po celém světě. Jeho děsivou show kombinující umění, magii, černý humor a pověstnou interakci s publikem můžete konečně okusit na vlastní kůži, když v rámci své “The Strange Magic Tour“ zavítá také do Prahy!

Dnes je Dan Sperry jedním z nejvyhledávanějších bavičů světa. Působí jako hlavní star v největší kouzelnické show světa The Illusionists, jenž na svém turné vyprodala jedny z největších arén a divadel světa, mj. v Sydney, Mexico City, Německu, Dubaji či v Jižní Americe.

“The Strange Magic Tour“ Dana Sperryho definitivně změní váš pohled na magii a kouzla!

Více info na www.pragokoncert.com.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Dan Sperry „Shock Illusionist”
picture Dan Sperry „Shock Illusionist”
picture Dan Sperry „Shock Illusionist”
picture Dan Sperry „Shock Illusionist”
picture Dan Sperry „Shock Illusionist”

Změny a upozornění

ZMĚNA TERMÍNU KONÁNÍ: DAN SPERRY 5.11.2018 – DIVADLO HYBERNIA

ZMĚNA:


Z technických důvodů dochází ke změně termínu vystoupení DANSPERRY, konajícího se dne 5.11.2018v divadle Hybernia. Vystoupení se nověuskutečnídne 2.4.2019 ve20:00 hod.

 

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti bez nutnosti výměny.

V případě nevyhovujícího náhradního termínu je možné vstupenky vracet v místě zakoupení, nejpozději do 15.11.2018.


 

Vstupné se vrací:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla
ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu
a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou – vstupné vrací centrální kancelář - Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Vstupenky je třeba doručit ve fyzické podobě na tuto adresu.

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket – vstupné vrací centrální kancelář - Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Hometickety je třeba zaslat na email: reklamace@ticketportal.cz

3/ platba vstupenek přes benefity

vstupenky spolu s objednávkou je třeba doručit na adresu centrální kanceláře (Politických vězňů 15, Praha 1)

 

 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top