Detail info
Close

Pavel Barnáš a přátelé – Koncert filmových melodií

Pavel Barnáš a přátelé – Koncert filmových melodií

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Charitativní koncert pořádaný ve spolupráci s Hospicovou péčí sv. Kleofáše, o.p.s. na jehož účet půjde výtěžek z koncertu. Jedná se o vůbec první samostatný koncert Pavla Barnáše v jeho kariéře. Pavel Barnáš je především muzikant, který se nejen na našich, ale i na světových pódiích, setkal s mnoha zajímavými osobnostmi ze světa klasické i populární hudby a rozhodl se přivézt několik svých přátel do rodné Třeboně a zahrát tu s nimi známé světové filmové melodie. Těšit se můžeme na mnoho nezapomenutelných skladeb v netradičním podání violoncella, harfy, dobra a kdo ví, čeho se ještě dočkáme :-)

Pavel Barnáš vystupuje bez nároku na honorář, pořadatelé pracují bez nároku na mzdu a budeme rádi, pokud se i Vy rozhodnete podpořit dobrou věc zakoupením vstupenky v odpovídající cenové relaci :-)

"Chcete dostávat nějčerstvější informace o našich akcích, zúčastnit se soutěží, získat zákulisní informace o afterparty nebo prostě jen vědět, kdy už to konečně začne? Stačí si stáhnout do své peněženky v mobilu anonymní kartu fanouška a budete vědět vždy vše jako první :-) Namiřte foťák na QR kód .... a je to! (Naskenujte QR kód pomocí mobilní aplikace pro iOS: Apple Wallet, pro Android: Pass2U Wallet)"

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top