Detail info
Close

THE MIGHTY DIAMONDS / JM

THE MIGHTY DIAMONDS / JM

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

V říjnu se do Prahy poprvé podívají kultovní Mighty Diamonds! Jamajské vokální trio vzniklo v roce 1969 a mezi nesmrtelné klasiky se zařadilo už svou debutovou deskou Right Time z roku 1976, která vyšla nejen na Jamajce, ale s velkým úspěchem i v Británii.

Mighty Diamonds spolupracovali s mnoha zásadními jamajskými producenty tehdejší doby. Do studia si je pozvali Lee Perry, Bunny Lee, Stranger Cole, Pat Francis i Derrick Harriott. První hit tria, které tvoří dodnes Donald “Tabby” Shaw, Fitzroy “Bunny” Simpson a Lloyd “Judge” Ferguson, produkoval právě Francis a jmenoval se Shame and Pride. V té době jim taky hodně pomohly singly Country Living a Hey Girl nahrané u Channel One a pak nesmíme zapomenout na megahit Pass the Kutchie z roku 1982, z jehož předělávky se proslavila i britská kapela Musical Youth. S originálními Mighty Diamonds se ale nemohli rovnat ani po kotníky. Čas ověřil, kdo je skutečným diamantem reggae historie. Pánové dnes mají za sebou 35 alb včetně akustické lahůdky pro Inna de Yard.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture THE MIGHTY DIAMONDS / JM
Top