Detail info
Close

SUPERORGANISM

SUPERORGANISM

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Superorganism jsou transatlantická kapela, jejímiž členy je japonská zpěvačka Orono z Maine v Nové Anglii a celá řada muzikantů a fanoušků populární kultury z různých zemí, kteří momentálně bydlí pod jednou střechou ve východním Londýně. Po jejich skvělém vystoupení na Metronome festivalu se 12. listopadu do Prahy vrátí, aby zahráli samostatný koncert ve Futurum Music Baru.

Skupina se poprvé světu představila začátkem loňského roku se svým idiosynkratickým technikolorovým popem v písni Something For Your M.I.N.D. Písnička se brzy stala onlineovou senzací a ve svých rozhlasových pořadech ji pouštěli i Frank Ocean a Ezra Koenig. Následovaly další skladby - It’s All Good a Nobody Cares. Od té doby vyprodávají sály po celém světě, vystupovali v show Joolse Hollanda, zařadili se do BBC Sound of 2018 a VEVO DSCVR a 2. března vydali své skvělé a suverénní debutové album na Domino Records.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SUPERORGANISM
Top