Detail info
Close

HOME FREE / US

HOME FREE / US

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vokální senzace country music s názvem Home Free přináší publiku slavné country-popové hity z Nashville. Nejnovějším albem je Timeless – kolekce nové hudby, nových vtipů a nové produkce, kterou a cappella představí ve svém programu ve Futuru.

Home Free se proslavili po celém světě, pyšní se 225 miliony zhlédnutí na YouTube. jejich koncerty od roku 2013 vidělo přes 300 000 fanoušků. Skupinu tvoří pět mužů a jejich skvělá vystoupení plná humoru bez hudebních nástrojů jsou již pověstná.

Jejich čtvrté studiové album Timeless vyšlo loni v září na Columbia Records a debutovalo na druhém místě v hitparádě Billboard Country Albums Chart.

Publikum se může těšit na úžasnou zábavu a mimo jiných i na písně od Marena Morrise My Church, pop hitu od Shakiry Try Everything a jejich calypso verzi Johnnyho Cashe Ring Of Fire.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture HOME FREE / US
Top