Detail info
Close

Úča musí pryč !/ LSH 2018

LETNÍ SCÉNA HARFA
Úča musí pryč !/ LSH 2018

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

My, rodiče žáků 5.B, již nemáme důvěru ve Vaše pedagogické schopnosti!

Hra se odehrává na podzim v 5. třídě základní školy, kde se sešlo pět rodičů dětí a očekávají jejich třídní učitelku. Emoce vřou, v prvním pololetí se známky dětí rapidně zhoršily, atmosféra ve třídě je špatná, navíc čekají děti po pololetí přestupové zkoušky na osmiletá gymnázia. Kdo za známky nese zodpovědnost? Samozřejmě učitelka! A proto je nutné ji ihned odvolat.
Pět rodičů je pět rozdílných charakterů - zatrpklý nezaměstnaný, který je neustále za zadkem své dceři, ambiciózní ranařka, nerozhodná intelektuálka a manželský pár v krizi, navíc vykořeněný přestěhováním do místa školy kvůli práci.

U nás nezmoknete!
V případě nepříznivého počasí se představení přesouvá do Divadla Gong, Sokolovská 191, Praha 9 (200 m od Galerie Harfa). O případném přesunu bude rozhodnuto v den konání představení nejdříve 3 hodiny před začátkem akce a informace bude zveřejněna na www.letniscenaharfa.cz.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top