Detail info
Close

Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Kingdom Come: Deliverance

Světová premiéra unikátního soundtracku k hernímu hitu LIVE

Závěrečný koncert festivalu věnujeme letošní herní novince, jednomu z největších a nejdražších českých projektů všech dob, Kingdom Come: Deliverance. Nejočekávanější česká hra poslední dekády zaznamenala fenomenální úspěch nejen u nás, ale i v zahraničí. Již v prvním týdnu po uvedení na trh se prodalo milion kusů!

Historické RPG odehrávající se v Českých zemích v neklidných časech po smrti Karla IV. se pyšní nejen poutavým příběhem, historickou přesností a skvělou grafickou úrovní, ale také neobvykle propracovaným orchestrálním soundtrackem z pera českého skladatele Jana Valty, prokládaným středověkými písněmi Adama Sporky. Jan Valta na nedělním koncertě osobně povede Filharmonii Hradec Králové.

Soundtrack z této hry si budete moci vychutnat v koncertním provedení naživo spolu s video scénami ze hry a prožít tak příběh hlavního hrdiny Jindřicha znovu a jinak.

 

Koncert je na sezení - v rámci vámi zakoupeného sektoru si na místě vyberete sedadlo, které se vám líbí a není obsazené dříve příchozími.

Koncert není vhodný pro děti do 12 let.

Lístky pro držitele průkazu ZTP/P jsou v prodeji v počtu 10 kusů na každý z koncertů. Pro jejich zakoupení prosím zašlete nascanovaný průkaz ZTP/P na rezervace@ticketportal.cz prosím, Váš email. Cena lístku odpovídá ceně nejlevnějšího sektoru daného koncertu, doprovod má vstup zdarma. Pro vozíčkáře máme vyhrazená místa na každém koncertě.

Děti do 3 let (včetně) mají vstup na koncert zdarma, a to bez nároku na vlastní sedadlo.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Kingdom Come: Deliverance
Top