Detail info
Close

S čerty nejsou žerty

S čerty nejsou žerty

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

S čerty nejsou žerty
Světová premiéra pohádkového soundtracku živě s filmovou projekcí/Jaroslav Uhlíř/Symfonický orchestr
Hvězdné obsazení, zlidovělé bonmoty z pera Hynka Bočana a Jiřího Justa a nezapomenutelná hudbou Jaroslava Uhlíře - po nedělním obědě jsme pro vás do hlavního programu festivalu připravili tradiční odpolední pohádku! Po loňském úspěšném uvedení pohádky Tři oříšky pro Popelku se symfonickým orchestrem navazujeme další klasickou českou pohádkou S čerty nejsou žerty, opět s živou hudbou.
Pohádku režiséra Hynka Bočana na motivy Boženy Němcové si budete moci vychutnat na velkém plátně za doprovodu symfonického orchestru, který naživo provede nejen hlavní melodie filmu z pera Jaroslava Uhlíře, ale vytvoří i mnoho dalších zvukových efektů jako cinkání zlaťáků, zvuk pekla a dalších.
Světová premiéra tohoto provedení tak povznese pohádku S čerty nejsou žerty na koncertně-vizuální zážitek.
Přijďte se s dětmi v neděli podívat na nejoblíbenější pohádku podle serveru ČSFD. Protože „ať už peklo bylo, nebo nebylo, vymyšleno bylo dobře“!

 

Koncert je na sezení - v rámci vámi zakoupeného sektoru si na místě vyberete sedadlo, které se vám líbí a není obsazené dříve příchozími.

Lístky pro držitele průkazu ZTP/P jsou v prodeji v počtu 10 kusů na každý z koncertů. Pro jejich zakoupení prosím zašlete nascanovaný průkaz ZTP/P na rezervace@ticketportal.cz prosím, Váš email. Cena lístku odpovídá ceně nejlevnějšího sektoru daného koncertu, doprovod má vstup zdarma. Pro vozíčkáře máme vyhrazená místa na každém koncertě.

Děti do 3 let (včetně) mají vstup na koncert zdarma, a to bez nároku na vlastní sedadlo.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture S čerty nejsou žerty
Top